Kezdőlap Vízlágyítók Vízszűrők Prominent-ről Kapcsolat

Tények és adatokA ProMinent az Ön megbízható partnere a vízkezelés területén kínált professzionális megoldásaival, valamint a vegyszerek átfejtéséhez, adagolásához gyártott komponenseivel és rendszereivel. Az innovatív termékekre, szolgáltatásokra és ipar-specifikus megoldásokra építve a ProMinent ügyfeleinek világszerte többszörös hatékonyságot és biztonságot kínál. A ProMinent Magyarország Kft. az ipari szektorban tökéletesített megoldásaival már a házi vízkezelés valamennyi területén is az Ön megbízható partnere.

A németországi Heidelbergi központú ProMinent cégcsoport 330 millió Euro éves forgalmat termel több, mint 2000 alkalmazottal, 54 leányvállalattal és 60 országra kiterjedő kereskedelmi és szervizhálózattal. A csoport tevékenysége két üzletágra oszlik: az adagolástechnikára (Chemical Fluid Handling - CFH) és a vízkezelésre (Water Treatment Solutions - WTS).

A ProMinent cégcsoport magyarországi leányvállalata, a ProMinent Magyarország Kft. 1992-es megalapítása óta értékesíti a cégcsoport termékeket, biztosítja saját raktárából az alkatrészellátást. A fent említett tevékenységi kör az évek során kiegészült a vízlágyító berendezések összeszereléssel, valamint a házi vízkezelési megoldások biztosításával.

A cég a termékekkel és a vízkezelési megoldásokkal kapcsolatosan műszaki tanácsadást, szerviz szolgáltatást, szerelést, beüzemelést és karbantartást vállal.

Cégtörténet1960 Prof. Dr. h. c. Viktor Dulger megalapítja a "Chemie & Filter GmbH" céget Heidelbergben. A cég fő profilja: privát háztartások részére védőszűrő gyártása

1968 ProMinent névvel létrejött a mai vállalatnév.

1971 A svájci leányvállalat megalapításával megindul a világméretű terjeszkedés

1992 A ProMinent Magyarország Kft. megalakítása.

1999 Megkezdődik a ProMinent vízlágyítók magyarországi összeszerelése a ProMinent Magyarország Kft. győri telephelyén.

2003 Magyarországra kerül az ipari karimás szűrők (DN 50-100 méret) gyártása.

2006 A ProMinent ProMaqua GmbH önálló leányvállalatként átveszi a ProMinent anyavállalattól a WTS (Water Treatment Solutions) üzletágat.

2007 A ProMinent termékpalettájának bővítése a magas nyomási tartományok területén, a nagy teljesítményű Process adagolószivattyúkkal.

A ProMinent termékpalettájának bővítése a szilárd anyagok, granulátumok adagolására szolgáló berendezések, polielektrolit oldók, poradagolók és big-bag zsákürítők gyártásával.

2008 A ProMinent Magyarország Kft. kifejleszti a vízlágyítók új sorozatát.

A ProMinent cégcsoport vezetése a lakossági felhasználásra alkalmas méretű (3/4-2 ") Dulcofilt szűrők gyártását Máltáról Magyarországra, Győrbe helyezi át.

2009 A ProMinent Magyarország 2009-től a vízkezelés terén az ipari szektorban megszerzett tapasztalatait a lakossági szektorban, a családok és a kis- és középvállalkozások számára is elérhetővé kívánja tenni, erőteljesen nyit a lakossági szektor felé.

Részletes információk a ProMinent Magyarország Kft.-ről.KapcsolatProMinent Magyarország Kft.

9027 Gyõr, Ives u. 2.
Tel.: +36 96 511 400
Fax.: +36 96 32 99 81
prominent@prominent.hu
www.prominent.hu


Ipari vízkezelés letölthető prospektus

Ipari Vízkezelés
letölthető prospektus

(pdf, 458 kb)