Kezdőlap Vízlágyítók Vízszűrők ProMinent-ről Kapcsolat
Itt letöltheti vízszűrő, vízlágyító
és víztisztító berendezéseink árlistáját. (pdf, 85 kb)
Kisalföld Hűségkártya elfogadóhely
Kisalföld Hűségkártya elfogadóhely

Vízlágyító berendezés tartozékok, kiegészítőkVízlágyító berendezés fej A ProMinent DULCO®-SOFT vízlágyító berendezéseket megbízható FLECK és GE LOGIX vezérlőszelepekkel szereljük fel. Ezek a szelepek biztosítják a gyanta megfelelő időben és megfelelő ideig történő regenerálását. Karbantartást gyakorlatilag nem igényelnek, mégis hosszú évekig állnak ügyfeleink szolgálatára.

A könnyen áttekinthető vezérlőpanelnek köszönhetően egyszerűen leolvashatóak a különböző üzemi fázisok és a berendezés kezelése is szinte gyerekjáték.

A csatlakozási méretek széles választéka teszi lehetővé, hogy mindig problémamentesen tudjunk csatlakozni a már meglévő rendszerekhez.

A ProMinent bármely teljesítmény-tartományra érett technikát és típus-választékot kínál.


Montázs blokk - Vízlágyító berendezések gyors és egyszerű csatlakozásához

Montázs blokk - gyors és egyszerű csatlakozás

A berendezések beüzemelési ideje csökkenthető, üzembiztonsága javítható szerelvényblokk alkalmazásával. Gyors és egyszerű csatlakoztatást tesz lehetővé a flexibilis csatlakozókkal, valamint a vízkeménység is pontosan beállítható a bekeverő szelep segítségével. Beépített mintacsap gondoskodik az egyszerű mintavételről.

A szerelvény mind vízszintes, mind függőleges csőhálózatba beépíthető. A hosszú, problémamentes üzemvitel érdekében javasoljuk, hogy a szerelvény elé egy minimum 95 µm-es szitaméretű védőszűrő kerüljön beépítésre.

By-pass szelep (C04-SZB) árát itt találja.


Flexibilis cső

Flexibilis cső

A csövek segítségével a vízlágyító berendezések könnyedén csatlakoztatható a montázs blokkhoz, és a vízvezeték rendszerhez. A csövek hosszúsága 500 mm.

Flexibilis csőpár 1" 500 mm (C06-101) árát itt találja.


Vízlágyító berendezés regeneráló sótabletta

Regeneráló sótabletta

DULCO®-SOFT vízlágyítóink ioncserélő eljárás alapján működnek, melynek során a kemény víz átáramlik a vízlágyítóban található gyantaágyon, amely kivonja a kalcium és magnézium ionokat a nyers vízből és kicseréli azokat nátrium ionokra. A gyanta egy bizonyos vízátfolyás után elveszíti lágyító kapacitását. A vízlágyító az automatikus vezérlőfej segítségével a lemerült gyantát regenerálja NaCl (konyhasó) oldat felhasználásával.

A regeneráláshoz szüksége sótablettákat 25 kg-os kiszerelésben kínáljuk Ügyfeleinknek.

Regeneráló sótabletta (25kg/zsák) árát itt találja.


Vízlágyító berendezés keménység teszter

Keménység teszter

A teszter készlettel a vízben lévő CaO koncentráció vizsgálható, melyet német keménységi fokra (°dH) vonatkoztatva fejezünk ki. A mérőedény és a titráló folyadék segítségével könnyedén megmérhetjük a víz keménységét.

Vízkeménység teszter (C05-VKT) árát itt találja.Háztartási vízkezelés letölthető prospektus

Háztartási Vízkezelés
letölthető prospektus

(pdf, 458 kb)