Kezdőlap Vízlágyítók Vízszűrők ProMinent-ről Kapcsolat
Itt letöltheti vízszűrő, vízlágyító
és víztisztító berendezéseink árlistáját. (pdf, 85 kb)
Kisalföld Hűségkártya elfogadóhely
Kisalföld Hűségkártya elfogadóhely

UszodatechnikaUszodatechnika,uszodai vízkezelés,pelyhesítés,ph-beállítás,fertőtlenítés klórral,oxidáció és fertőtlenítés uv-val,oxidáció és fertőtlenítés ózonnal,lágyítás,vízlágyítás A házi uszodák, medencék vízkezelése különösen összetett feladat, mert a medencék vizét kórokozó mikroorganizmusok széles skálája, vírusok, baktériumok, gombák szennyezhetik. Annak érdekében, hogy a kórokozók ne veszélyeztessék a medencevíz minőségét és a fürdőzők egészségét, fertőtlenítésre, szűrésre és a víz paramétereinek mérésére, szabályozására van szükség.

A ProMinent évtizedek óta vezető helyet tölt be az uszodai vízkezeléssel foglalkozó cégek között, és átfogó megoldásokat kínál. Legyen szó akár pelyhesítésről, szűrésről, pH-beállításról vagy fertőtlenítésről - a ProMinent rendszerek egymással összehangoltak és egyedileg kombinálhatók. Legyen szó akár egy otthoni 10 méteres kerti medencéről, vagy egy vízipark tucatnyi medencéjéről, a ProMinent szakemberei a medencék tervezőit, építőit, üzemeltetőit az ötlettől egészen a sikeres üzembe helyezésig, működtetésig elkísérik és segítik és megvalósítják az optimális vízkezelést.

Rendszereinkkel és termékeinkkel komplett és optimális megoldást kap - az alkalmazott technológiától függetlenül:
 • Termékeink egymáshoz illeszthetőek. A saját gyártású termékek nagyon magas arányával garantáljuk a legmagasabb minőséget.
 • A rendszer-elemek mellett a legmodernebb szabályozástechnikával történő összekötésüket is kínáljuk.
 • A ProMinent segít a tervezésben: szerte a világon megvalósuló projektek tapasztalataiból profitálunk az optimális megoldás megtalálásához.
 • Világszerte rendelkezésre áll alkatrészellátásunk és szervizünk.

A ProMinent az uszodai vízkezelés minden aktuális tapasztalatát egy kézből kínálja:

 • Uszodatechnikai szett
  A ProMinent uszodatechnikai szettje a legmodernebb szabályozástechnikával támogatja a komplex megoldásokat.


  Pelyhesítés: Pelyhesítőszer hozzáadásával az egészen apró részekből álló és oldott szennyeződések szűrhetővé vállnak. A pelyhesítőszer pontos adagolásához a ProMinent tartályokat és adagolószivattyúkat kínál.
 • pH-beállítás: A fürdővendégek és a medence védelmében fontos az optimális pH érték (6,5 - 7,6 között) betartása. A ProMinent érzékelők és adagolórendszerek biztonsággal gondoskodnak erről.
 • Fertőtlenítés klórral: Az uszodai vízkezelésben a klórral történő fertőtlenítés előírás - a gyors csírátlanítás és az erős oxidáló képesség szól a klór használata mellett. A ProMinent a megfelelő berendezéseket tudja nyújtani a klór használatához.
 • Oxidáció és fertőtlenítés UV-val: Az UV-val történő fertőtlenítés eltávolítja a kötött klórt a fürdővízből. A vízminőség mikrobiológiai javítása ellenére egy tartós hatású fertőtlenítőszer (klór) adagolásával történő összekapcsolása elengedhetetlen.
 • Oxidáció és fertőtlenítés ózonnal: A fedett uszodákban érezhető jellegzetes szag elkerülése érdekében a klóramin és a zavaros anyagok ózonnal oxidálhatóak. Mivel vegyi melléktermékek nem keletkeznek, ez elősegíti a víz átláthatóságát. Az ózon előállító berendezések természetesen a ProMinenttől beszerezhetőek.
 • Lágyítás: A beépített berendezések és a medence védelme érdekében a víz keménységet szabályozni lehet, ezzel is jelentősen megnövelhető az élettartamuk.

Uszodatechnika,uszodai vízkezelés,pelyhesítés,ph-beállítás,fertőtlenítés klórral,oxidáció és fertőtlenítés uv-val,oxidáció és fertőtlenítés ózonnal,lágyítás,vízlágyítás

Háztartási vízkezelés letölthető prospektus

Háztartási Vízkezelés
letölthető prospektus

(pdf, 458 kb)